Particulieren

Bouwkompas ontwerpt jouw nieuwe woning, aanbouw of renovatieplan, vanaf het eerste schetsontwerp tot aan de kleinste (technische) details.

We hebben geen eigen stijl of signatuur die we je opleggen; wij ontwerpen simpelweg wat jij wilt! We luisteren, stellen vragen en brengen daarmee jouw wensen en behoeftes in kaart. Met deze wensenlijst in ons achterhoofd ontwerpen wij voor jou de woonruimte die bij je past.

En wees gerust: onze dienstverlening houdt niet op als je eenmaal je bouwplan in handen hebt. Want wij weten dat het dan pas echt begint! Ook in de uitvoeringsfase kunnen wij je bijstaan met adviezen, hulp bij de vele keuzes die er te maken zijn en zelfs met toezicht op de bouwplaats. Alles om ervoor te zorgen dat je ècht krijgt wat je voor ogen had.

Kijk eens rond op deze site om te zien wat we eerder voor andere opdrachtgevers hebben gemaakt. Spreekt dat je aan? Bel ons dan eens op of kom langs voor een kop koffie, dan leggen we graag uit wat we voor jou kunnen doen.

Bedrijven

BouwKompas ontwerpt ook utilitaire werken, zowel nieuwbouw als verbouw.

Je bedrijfspand is een visitekaartje voor je bedrijf en we denken daarom graag met je mee om dat visitekaartje zo representatief mogelijk te laten zijn. Je kunt erop rekenen dat wij ons inspannen vanaf het opstellen van het programma van eisen tot en met het uittekenen van de laatste details die ervoor zorgen dat jouw bedrijfsruimte de gewenste kwaliteit uitstraalt.

We maken ook tekenwerk voor andere doeleinden, zoals voor gebruiksvergunningen en vluchtplannen.

CPO-projecten

BouwKompas heeft inmiddels ruime ervaring met het opzetten en begeleiden van CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap)-projecten in de regio.

In een CPO-project ben je als toekomstige bewoner zelf projectontwikkelaar, bijvoorbeeld van je starterswoning of seniorenwoning.

Gedurende het gehele ontwikkel- en bouwtraject neem je met de andere deelnemers, georganiseerd in een vereniging of stichting, alle beslissingen zelf. In een CPO-project heb je veel keuzevrijheid en kun je een woning realiseren die voldoet aan hoge kwaliteitseisen en tegelijkertijd besparen op de (bouw-) kosten. Daarnaast heb je als CPO-deelnemer grote invloed op en betrokkenheid bij je toekomstige leefomgeving.

Een dergelijk project zorgt voor dus extra mogelijkheden, maar ook voor extra uitdagingen. Wij vertellen je graag over onze ervaringen en de toegevoegde waarde die wij in zo’n project kunnen bieden. Jij de droom, wij de know-how!

Animaties

Voor zowel onze eigen klanten en projecten als voor externe partijen maken wij ook regelmatig korte animaties. In overleg worden deze vervolgens ook vaak geplaatst op onze diverse social media kanalen. Onderstaand een voorbeeld.

© Copyright - Bouw-Kompas